Op 1 mei 2017 kregen wij de sleutel van ons pand in winkelcentrum Schuytgraaf, waar we de deuren van onze droom, lunchroom ‘FYN’, hebben geopend in september van datzelfde jaar.

Door Floor's passie voor koken is het horecagedeelte het hart van onze onderneming. Bijzonder samengestelde lunches, zelfgebakken taarten, maar ook heerlijke wijnen en speciaalbieren met royale borrelplateaus worden geserveerd. Al onze gerechten worden bereid vanuit de basis, met pure producten en alle mogelijke aandacht en liefde. In een stijlvolle entourage met hoogwaardige refurbished meubels. Van vintage en design, tot brocante. Een plek om tot jezelf te komen, te genieten en om inspiratie op te doen voor woonideeën. Door de jarenlange ervaring van WillysWarenhuis als onze toeleverancier, etaleren en verkopen we tevens een zorgvuldig gekozen selectie duurzame woonartikelen bij FYN.

FYN is ontstaan uit onze gezamenlijke ondernemersdrang, vooraf gegaan en tevens gedragen door onze liefde. In maart 2017 is onze kleine Yuna geboren; het échte hart van FYN, FloorYunaNiels. In april 2018 werden we verblijd met de geboorte van onze zoon Zyan.

Wij hopen dat FYN steeds meer een begrip wordt in Schuytgraaf en omgeving. En dat we kunnen blijven bijdragen aan het creëren van een bijzondere sfeer op het plein. Maar vooral ook dat onze klanten ons blijven waarderen.

Floor & Niels

winkelcentrum schuytgraaf fyn

Winkelcentrum Schuytgraaf
Fortunastraat 37
6846ZX Arnhem
info@winkelcentrumschuytgraaf.eu

logo6

Schuytgraaf

facebook groen       instagram groen